TEKİRDAĞ ADLİYESİ
HAYATIMIN DENETİMİ ELİMDE PROJESİNİN 2. DÖNEM UYGULAMA PROTOKOLÜ İMZALANDI

         Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Kadın ve Demokrasi Derneği Tekirdağ İl Temsilciliği (KADEM), Trakya Kalkınma Ajansı ile Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen 'Hayatımın Denetimi Elimde' projesinin 2. dönem uygulama protokolü imzalandı.

            Tekirdağ Adalet Sarayında 21.10.2022 tarihinde gerçekleştirilen imza törenine; Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner GÜL, Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİNGÜL, Cumhuriyet Savcısı Alper ARITAN, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Kadın ve Demokrasi Derneği Tekirdağ Temsilcisi (KADEM) Zeynep ŞENTOP ŞAHİN, Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet GÜNEYLİ, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yaşar ESEN ile kurum yetkilileri, davetliler ve basın mensupları katıldı.

             Hayatımın Denetimi Elimde projesinin ikinci dönemi 24 Kasım 2022 tarihinde başlayacak olup, 2 (iki) yıl süreyle devam edecek proje kapsamında denetimli serbestlikten faydalanan kadın yükümlülere eğitim ve mesleki danışmanlık hizmeti yanında istihdam ve kendi işini kurmaya yönelik proje desteği verilecektir.