TEKİRDAĞ ADLİYESİ
Tekirdağ Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Suça Sürüklenen Çocuklara Bilgi Yarışması Düzenledi

TEKİRDAĞ DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ

SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLARA BİLGİ YARIŞMASI

      Adalet Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında denetimli serbestlik yükümlülüğü bulunan suça sürüklenen çocuklara yönelik ödüllü bilgi yarışması düzenlenmiştir.

     Çocukların suçtan uzak tutulması ve boş zamanlarının değerlendirilmesi bilincini geliştirmek amacıyla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü manevi rehberlik birimi görevlisi tarafından çocuklara 12 ders temel dini bilgiler eğitimi verilmiş, eğitimi başarıyla tamamlayan 8 çocuk için Tekirdağ Adliyesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim KİRAZ Konferans Salonunda düzenlenen bilgi yarışmasına; Tekirdağ Valisi Sayın Recep SOYTÜRK, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Erdal ŞENOL, Tekirdağ Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Kadriye ATALAY KARAMAN, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Sayın Selami YILMAZ, Süleymanpaşa Kaymakamı Sayın Mustafa GÜLER, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı V. Sayın Uğur ÖZCAN, Tekirdağ Vergi Mahkemesi Başkanı Sayın Halil GÜNDÜZ , Tekirdağ Denetimli Serbestlik Hizmetlerinden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper ARITAN, Müftülük yetkilileri, kurum amirleri ve adliye personelleri ile çocukların aileleri katılım sağlamışlardır.

       Yapılan yazılı yarışma sınavı sonucunda 1. olan çocuk ve annesine umre ödülü Sayın Valimiz tarafından, 2. olan çocuğa altın ödülü Sayın Cumhuriyet Başsavcımız tarafından, 3. olan çocuğa altın ödülü Sayın Adalet Komisyonu Başkanımız tarafından takdim edilmiş, diğer katılımcı çocuklara ise ödülleri protokol üyeleri tarafından verilmiştir.